Alhamdulillah luangkan masa 5 hari untuk mendapatkan ilmu CPTLF Certified Professional Trainer & Learning Facilitator, NFNLP, USA dibimbing oleh coach Firdaus Arshad.
.
Syukur segala ilmu yang coach Firdaus berikan dalam kursus CPTLF ini sangat melebihi 100% jangkaan yang saya inginkan. Walaupun kursus ini dalam 5 hari, tapi masa berlalu cepat dengan ilmu yang padat siang dan malam.


.
Sebelum ini, saya masuk dalam dunia trainer cuma “hantam-hantam” saja, tapi sekarang Alhamdulillah kini lebih berstruktur dan berisi setiap struktur.
.
Yang best dengan coach Firdaus Arshad ni orangnya santai dan berilmu. Penyampaian mudah & jelas (tidak sempat saya mau tidur semasa kelas ??).. Waktu dalam kelas pun boleh kata hampir 90% saya sedut waktu tu juga (biasanya lambat sikit mau sedut masuk otak). Yang paling best, di akhir program sorang satu bentang modul di depan.. Tapi yang join pun peserta hebat-hebat, bukan kaleng2.


.
Sejujurnya, saya jarang mengikuti mana-mana kursus. Tapi kursus-kursus dari coach Firdaus Arshad ni, dengan impian dia, impian kami, saya yakin nampak dan jelas ilmu-ilmu tersebut. Saya rekomen ilmunya perlu disedut. Terima kasih juga dengan ilmu tambahan dari bilik B1 ?.

Khairilizwan Jamros
Founder Khaiz Empire, Peneraju Pemasaran Digital Sabah.
Certified Professional Trainer & Learning Facilitator, NFNLP, USA
.
#mentornsnlp
#nlp #khaiz #khairilizwan #firdausarshad #nlpsabah #cptlf @ AYANA HOLIDAY RESORT