(Video) Tutorial Cara Membuat Page Facebook 2017

Baiklah, untuk video tutorial kali ini, saya ingin share video tutorial bagaimana cara untuk membuat page facebook.

Jika anda seorang usahawan, adalah sangat penting untuk anda mempromosikan perniagaan anda melalui page. Anda harus ingin akaun profile facebook yang biasa adalah tidak sesuai untuk mempromosikan bisnes malah polisi syarat yang ditetapkan oleh pihak facebook kemungkinan akan menjejaskan akaun facebook jika anda terus mempromosikan perniagaan anda melalui profile facebook.

facebook

Oleh itu, jika anda serius untuk melakukan perniagaan di laman sosial facebook, pastikan anda belajar untuk membuat page facebook anda sendiri.

Untuk membuat page facebook adalah sangat mudah sekali, dalam artikel kali ini, saya sertakan sekali kepada anda bagaimana cara untuk membuat page facebook bisnes anda melalui video tutorial, selamat mencuba 🙂

 

Rezeki Panduan Bisnes FB + Kereta Rosak

11800479_980505001994540_4664966302249630260_n

 

Pagi ini (26/7/2015),sekitar pukul 2 pagi,memang pagi yang boleh dikatakan melucukan dan juga mencabar hehe..

Bro Fiq menghubungi saya dan berminat untuk mendapatkan panduan lengkap Mudahnya Bisnes Facebook ini.Oleh kerana stok masih ada lagi beberapa keping dan memang bercadang keluar cari kedai makan (seharian berkurung dalam bilik siapkan projek bisnes online yang lain),jadi saya bercadang untuk berjumpa dia terus,dan dia pun bersemangat untuk mendapatkan DVD panduan tersebut.

Jadi saya berjumpa dia terus ke kediamaanya,syok punya syok bercerita,mula-mula ingatkan nak berikan DVD tersebut sahaja,jadi saya xda la pula offkan lampu kereta.Tanpa sedar,hampir 1 jam lebih juga la bercerita,tiba-tiba waktu nak balik,kereta tak nak hidup la pula…Memang ujian la juga hehe…Nak buat mcmana dah memang salah saya juga tak offkan lampu tersebut.

Alhamdulillah,nasib baik ada sepupu saya yang masih belum tidur jam 2 pagi tu.Dapatlah juga minta tolong dia untuk bawa jumper kereta.Dalam jam 3 pagi lebih gitu,syukur akhirkan kereta tersebut dalam dihidupkan juga.Waktu balik tu,oleh kerana lapar,kami singgahlah kejap kan KFC Sulaman,melantak ayam subuh-subuh…hehe…

DSC_0161
Owh ya…Jika anda ingin mengetahui info lanjut mengenai produk “Panduan Lengkap Mudahnya Bisnes FB” ini,anda boleh layari laman web http://khaiz.com/bisnesfb/ .

p/s Pesanan buat bro Fiq juga,semoga ilmu yang “dibeli” tersebut akan memberi suatu perubahan yang besar dan positif dalam perniagaan yang dia jalankan.amin

Video Panduan Lengkap Mudahnya Bisnes Facebook!

Bisnes Facebook

bisnes facebook

 

Assalamualaikum rakan-rakan usahawan,adakah anda masih buntu untuk mencari panduan lengkap cara untuk berniaga melalui facebook tanpa perlu sebarang modal? Adakah anda masih buntu untuk mempromosikan produk-produk anda melalui fanpage anda?

Rasanya masih belum terlambat lagi untuk saya memperkenalkan satu panduan yang bagi saya cukup lengkap untuk mengajar anda bagaimana menjadi usahawan internet yang berjaya tanpa perlu sebarang modal!

Produk yang saya maksudnya ini ialah VIDEO Panduan Lengkap Mudahnya Bisnes Facebook.

ssmudahnyabisnesfb

 

Video tutorial ini akan mengajar anda pengenalan bisnes dropship melalui facebook sehingga teknik “Close Sale“.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk ini,sila layari link di bawah :

http://khaiz.com/bisnesfb/

Bisnes Facebook

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.